Tilbakemeldinger fra studenter - Stiftelsen Progreso

2

Tilbakemeldinger fra stipendmottakerne våre forteller at støtten har stor betydning, og i noen tilfeller er helt avgjørende for muligheten deres til å gjennomføre sine studier. I 2014 har 2 av studentene våre fullført sine studier i henholdsvis sykepleie og psykologi.

Ximena Gashpa compressed

Ximena Gashpa (24), fullført sykepleierstudium i 2014:

“Av gode grunner kunne ikke mine foreldre gi meg nok hjelp til å fullføre studiene mine. Deres hjelp har derfor vært svært verdifull, og takket være den økonomiske støtten har jeg har vært i stand til å fullføre min utdannelse. Jeg blir aldri lei av å takke Gud for å ha blitt velsignet på denne måten.”

 

Luis Hernan Morocho Cuji compressed

Luis Hernán Morocho Cuji (27), fullført psykologistudier i 2014:

“Da jeg begynte å studere pedagogisk psykologi og familieterapi ved Universitetet i Chimborazo, bodde jeg fortsatt med mine foreldre i en landsby som lå halvannen times reise fra universitetet. l mitt andre studieår flyttet jeg til byen Riobamba, men livssituasjonen ble veldig vanskelig fordi jeg måtte betale kost og losji i tillegg til studieutgiftene. Mine foreldre kunne bare støtte meg symbolsk ettersom vi er åtte brødre, og jeg hadde heller ikke noen jobb å hjelpe meg med. I løpet av tredje studieår ble jeg tilbudt et stipend som gjorde at jeg kunne fortsette mine siste to år ved universitetet, og takket være denne bistanden ble jeg i stand til å betale mine utgifter til bosted, reise og mat, og slik fullføre mine studier.”

 

Eksisterende studenter gir også tydelig uttrykk for støtten er viktig:

 

Edison Maji (26), elektroingeniørstudent:

“Med beundring, respekt og dyp takknemlighet: Takk for den uvurderlige hjelpen dere har gitt meg under mine studier til elektroingeniør. For omsorg, veiledning og støtte. Dere har gjort mine veier lettere.”

 

Andrés Morocho (21), markedsføringsingeniørstudent:

“Jeg er umåtelig takknemlig. Den støtten jeg har blitt velsignet med har vært svært betydningsfull for min studenttilværelse.”

Andres Morocho compressed

This Campaign has ended. No more pledges can be made.